Ansambel U: esitab Gaida festivalil Tulve ja Kozlova teoseid

Pühapäeval, 24. oktoobril annab Ansambel U: kontserdi Vilniuses nüüdismuusika festivalil Gaida 2010. Kontserdi kavas on Helena Tulvestream 2a“ flöödile, klarnetile, viiulile, tšellole ja löökpillidele (2009/2010) ja Tatjana Kozlova teose „Liikumatuse dimensioon“ versiooni klarnetile ja löökpillidele (2009/2010) esiettekanne, lisaks Onutė NarbutaitėLe linee e i contorni“ flöödile, klarnetile, viiulile ja tšellole (2006), Salvatore SciarrinoOmaggio a Burri“ viiulile, altflöödile ja bassklarnetile (1995), Fausto RomitelliDomeniche nella periferia del impero. Seconda domenica: Omaggio a Gérard Grisey“ flöödile, klarnetile, viiulile ja tšellole (2000) ning Jarkko Hartikaineni „Anlang bis“ flöödile, klarnetile, viiulile, tšellole ja löökpillidele (2009).

Ansambel U: esineb Vilniuses koosseisus Levi-Danel Mägila (tšello), Tarmo Johannes (flööt), Merje Roomere (viiul), Helena Tuuling (klarnet) ja Vambola Krigul (löökpillid); Ansambel U: pianist Taavi Kerikmäe Vilniuse kontserdil ei osale. Kontakt Gaida festivaliga tekkis showcase-festivalil Tallinn Music Week osalemise tulemusena. Kontsert Gaida festivalil toimub 24. oktoobril kell 18 Vilniuses Art Print Centeris.

no comments

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

Palun proovi uuesti, midagi läks valesti.

P a r t n e r s
C r e a t i v e   U n i o n s
F a c e b o o k