Arvo Pärdi esiettekanne Orchester de Paris’lt

Orchestre de Paris toob neljapäeval, 4. novembril esiettekandele Arvo Pärdi uue teose „Silhouette, hommage a Gustave Eiffel”. Dirigeerib orkestri peadirigent Paavo Järvi, kontsert toimub Prantsusmaa pealinnas Pariisis, Salle Pleyelis.

„Silhouette“ on ühest küljest austusavaldus Gustave Eiffelile, kuid samas kirjutatud Paavo Järvi Pariisi jõudmise puhul – Järvi on Orchester de Paris’ juures töötanud tänavu septembrikuust. Lisaks Pärdi uudisteosele on kontserdi kavas Edvard Griegi Klaverikontsert a-moll op. 16 (solist Elisabeth Leonskaja) ja Jean Sibeliuse Sümfoonia nr. 2 D-duur op. 43.

Arvo Pärdi uue teose esitust on võimalik jälgida interneti vahendusel 4. novembril kell 21 siin.

no comments

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

Palun proovi uuesti, midagi läks valesti.

P a r t n e r s
C r e a t i v e   U n i o n s
F a c e b o o k